Tagservice – sprøjtning for mos og alger

Er dit hustag  ved at ændre farve – så kig her:

For knap 3 år siden, var vi nogle huse ved bananen m.fl. – der fik behandlet taget af Viborg tagservice for at fjerne alger m.v.
Det anbefales at behandle taget hvert tredje år, så algerne ikke får alt for godt fat.
Derfor har jeg indhentet et tilbud fra Viborg tagservice igen  – læs mere på deres hjemmeside her: http://www.viborgtagservice.dk/index.htm


Tilbud:

For 3 år siden betalte vi 1.000 kr. pr. husstand. Ifølge hjemmesiden er normalprisen nu på 1.000 kr.
Sidst fik vi en naborabat på 20%, da vi var 12 husstande. 
Denne gang er de villig til at give op til 50% i rabat, såfremt vi kan samle 30 husstande der ønsker sprøjtning af taget. Altså en pris på 500 kr. pr. husstand


Selve betalingen foregår ved at de smider en opkrævning i postkassen ved hver husstand efter udført arbejde.
Såfremt vi ikke kommer op på 30 husstande, vil rabatten måske blive lidt mindre, men jeg skal nok kæmpe en god rabat hjem.


Behandlingen foregår ved at de kommer ud en dag hvor vejret er godt.
Selve effekten af behandlingen kan tage op til 3 måneder – før man kan se den fulde effekt. Men ligesom vi oplevede sidst for 3 år siden, skulle de gule alger m.v. forsvinde fra taget.
Jeg vil forsøge at få et praj fra ham 1-2 dage før han kommer. Så skal jeg nok sende en info-mail rundt. Det er nemlig en god ide at frakoble sin regnvandsbeholder (hvis man har det). Den væske de benytter er dog biologisk nedbrydelig.


Jeg håber tilbuddet har interesse og jeg samler tilmeldingerne og skal modtage denne senest mandag den 23. maj på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Venlige forårshilsner fra

Jan Bennedsgård
Trondheimsvej 13

Billedefterlysning

billedefterlysning.jpg